Velkommen Til Aisope Norge Butikk

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet presentert av AISOPE CO., LTD på https://www.aisope.no er kun for generell informasjon. Innholdet som presenteres på nettstedet er opprettet med ærlige intensjoner. Vi kan imidlertid ikke gi noen garanti, uttrykkelig eller underforstått, om gyldigheten, fullstendigheten, nøyaktigheten eller tilgjengeligheten av innhold som presenteres på nettstedet.
Det er ingen omstendigheter der vi vil være ansvarlig overfor deg for eventuelle skader eller tap som oppstår i noen form som et resultat av din bruk av dette nettstedet eller din tillit til innholdet fritt presentert på nettstedet. Ved å bruke nettstedet og stole på alt innhold som presenteres, gjør du det utelukkende på egen risiko.

Ansvarsfraskrivelse fra tredjepart

Dette nettstedet kan inneholde eller via nettstedets lenker til nettsteder og / eller innhold generert av tredjeparter. Disse koblingene blir ikke gjennomgått eller gjennomgått for gyldigheten, fullstendigheten eller nøyaktigheten av informasjonen vi gir.
Vi verifiserer, godkjenner, garanterer eller godtar ikke ansvaret for nøyaktigheten eller gyldigheten av informasjon eller innhold opprettet av tredjeparts nettsteder med lenker på dette nettstedet. Vi vil ikke være part i eller ta ansvar for å overvåke transaksjonelle aktiviteter mellom deg og tredjepart.

Profesjonell ansvarsfraskrivelse

Dette nettstedet kan ikke og inneholder ikke råd om forbedringer av hus og byggebransjen. Boligforbedrings- og byggebransjen presenteres bare for generell informasjon og utdanningsformål. Det er ikke en erstatning for profesjonell rådgivning. Derfor anbefaler vi at vi oppfordrer deg til å konsultere det riktige personalet før du gjør noe som følger av informasjonen som presenteres. Vi gir ikke husforbedringer og råd i byggebransjen. Bruk eller tillit til all informasjon som presenteres på nettstedet er på egen risiko.

Ansvarsfraskrivelse

Nettstedet kan inneholde anmeldelser og attester fra forbrukere av produktene våre. Disse vil gjenspeile virkeligheten og de personlige refleksjonene til disse brukerne. Siden dette er personlige refleksjoner, er det ikke sikkert at de automatisk representerer alle forbrukere av produktene våre. Vi påstår ikke, og du bør ikke anta at alle forbrukere vil ha den samme erfaringen med produktene våre og at dine individuelle resultater kan variere.
Synspunktene og meningene som kommer til uttrykk i anmeldelser og vitnesbyrd er utelukkende de som sendte dem. Disse vil ikke gjenspeile synspunkter og meninger fra AISOPE CO., LTD. Personer som sender inn anmeldelser eller vitnesbyrd er ikke tilknyttet oss og vil ikke bli refundert eller kompensert for sine vitnesbyrd.

Vi bruker også informasjonskapsler og lignende teknologier for reklame- og analyseformål. Hvis du navigerer på nettstedet vårt, samtykker du i behandlingen av informasjonen på nettstedet vårt. Du finner mer informasjon i vår Personvernregler.